Kunstgras kopen van de beste kwaliteit doe je op de Veluwe.

Geschiedenis


De grote credit voor deze uitvinding gaat naar een man genaamd David Chaney. Hij leidde een team van onderzoekers die verantwoordelijk is voor het maken van de eerste kunstgras kopen producten. Volgens Sports Illustrated, Chaney is een prominent figuur die mogelijk binnen eredivisie honkbal gemaakt.

Het was in 1965 toen het eerste kunstgrastapijt populair werd. Het eerste merk kunstgazon werd geïnstalleerd in de Astrodome in Houston, Texas. Door de jaren 1970, het gebruik van grastapijt in het voetbal en honkbal velden in de VS en Canada werd op grote schaal. Europa volgde een decennium later in 1980. Door de jaren heen heeft de toepassing van dit kunststof grasmat uitgebreid om nu meer sportvelden met name die bedoeld is voor hockey en tennis behoren.

Anders dan de sportvelden, hoewel, kunstgras kopen is momenteel gebruikelijk in parken, huizen en zelfs commerciële instellingen die landscaping vereisen. Dit is mogelijk gemaakt dankzij de ontwikkeling van de kwaliteit en de verscheidenheid van synthetische grassen. Daarnaast hebben veel mensen en organisaties met kunstgrassen een grote bijdrage geleverd aan het behoud van water inspanningen vooral omdat het minder onderhoud nodig heeft erkend.

Maak jouw eigen website met JouwWeb